Historický objekt

Bordeauxský zámok z konca 19. storočia umiestnený v parku s rozlohou 4 hektáre, bol inšpirovaný palladiánskou architektúrou. Udržiavané štvorposchodové sídlo, nachádzajúce sa vo svetovom vinárskom meste je obklopené vinicami z troch strán a je spájané s rodinou Oberkampf (svetový výrobca slávnej dekoratívnej látky "Toile de Jouy").

Zámok sa môže pochváliť veľkými, elegantnými spoločnými priestormi, podnecujúcimi k zábave a organizovaniu spoločenských udalostí. Ďalej je tu rozsiahle kamenné schodisko, 10 hlavných spální s en-suite kúpeľňami, TV a relaxačnou zónou. Súčasťou niektorých spální sú šatne, parketové podlahy a vlastná terasa. Hlavná spálňa je prepojená so salónikom a patria k nej 2 kúpeľne, šatňa a krb. Ďalšou súčasťou sídla je veľká kuchyňa vybavená pre catering, kancelárie, spálne pre personál, domáce kino, bar vo viktoriánskom štýle, hudobná miestnosť a vínna pivnica prvej triedy. Ďalej sa tu nachádza veľký vyhrievaný bazén so slanou vodou a záhradným domčekom s kuchyňou, toaletou a sprchou, to všetko dopĺňa skvelý životný štýl Bordeaux.

Tento unikátny zámok je dokonalou kombináciou vznešenosti a moderného komfortu, vybavený jedinečnými kusmi výtvarného umenia a tapisérií. Súčasťou sídla je tiež automatické zavlažovanie, ústredné kúrenie, najmodernejší bezpečnostný systém, skryté trezory, garáž a kryté parkovisko pre tri vozidlá.

Zámok sa nachádza na okraji Bordeaux v pokojnom prostredí vidieka s ľahkou dostupnosťou do mesta. Letisko Bordeaux je vzdialené 15 min a pobrežie Atlantiku s ohromujúcimi plážami a pokojnou dedinou Cap Ferret je vzdialené 30 km od panského sídla.

Zámocký obytný priestor 1100 m2, pozemky 4 hektáre.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27479
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Úžitková plocha
    1 100 m²
  • Pozemok
    4 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.